Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Welkom

Ons merkenbureau is in 1973 toegevoegd aan Vertaalbureau Keesom wat sinds 1965 bestaat. Onze naam is later veranderd in Keesom & Hendriks N.V. Bij ons werkt een aantal medewerkers in een evenwichtige leeftijdsopbouw en de derde generatie van de familie Keesom staat al achter de coulissen om Keesom & Hendriks verder uit te bouwen. Twee medewerkers zijn beëdigd, respectievelijk gecertificeerd als makelaar in merken en modellen door de Stichting voor de Certificatie van Vakbekwaamheid (SKO). Drie medewerkers zijn erkend Europees merken- en modellengemachtigden.

Ons kantoor is een full-service bureau. Wij deponeren niet alleen merken, maar legaliseren ook in eigen huis de nodige documenten, maken de vereiste beëdigde vertalingen en doen onderzoek of merkenrechten wel door gebruik in stand zijn gehouden. Ons kantoor is namelijk een erkend recherchebureau met het oog op onderzoeken naar het gebruik van merken die aan de wettelijke eis voldoen. Bij fusies en geldleningen maken wij beëdigde taxatierapporten van de waarde van merken mede ter indiening bij de fiscus.

Wij richten ons met name op exporteurs, maar uiteraard zijn alle klanten welkom.

Als onze toelichting niet de informatie mocht bevatten die u zoekt, dan staan wij u ook graag telefonisch te woord. Zo'n kort telefonisch consult kost u niets en verplicht u tot niets.


 
 
Webdesign: Studio Reload